Scoala de Vara

Scoala de Vara SpringBoard

Explorează noi orizonturi

Misiunea High Edu este de a ajuta elevii de liceu și gimnaziu prin învățare experiențială, practică și descoperire să-și crească încrederea de sine, astfel încât să poată lua decizii cu privire la: 

 • Viitoarea specializare academică
 • Selecția facultăților
 • Valoarea multiculturalității
 • Etapele construirii carierei
 • Viziunea personală a succesului

Te invităm în programul de vară SpringBoard 2022

Summer Springboard oferă programe preuniversitare unice concepute și susținute de profesorii celor mai renumite și competitive universități din Statele Unite Yale, UC Berkeley, Georgetown, MIT, San Diego, New York, UCLA. Modelul de program pre universitar  pentru elevi este diferit de modelul taberelor clasice de vară de limbi străine sau leadership pentru că abordează subiecte pe care le regăsești numai la universitate, este hands-on, îți oferă o viziune asupra viitoarei cariere și te ajută să înțelegi cum să te pregătești astfel încât să ai performanță încă din prima zi de studii. 

Descopera Programele

cu ajutorul HighEdu

Programe Academice

Alege un program unic, care dezbate subiecte de maxim interes, actuale care te pregătesc pentru nevoia reală a companiilor.

Medicine & Healthcare

Biotechnology

Emergency Medicine

Global Health

Psychology & Neuroscience

Engineering & Science

Aerospace Engineering

Biotechnology

Computer Science

Criminal Forensic Science

Environmental Studies 

Fundamentals of Engineering

Fundamentals of Engineering MIT

Business and Law

Blockchain and Cryptocurrency

Business and Entrepreneurship

Digital Marketing

Finance and Investing

Politics and Public Policy

Social Justice

Trail Law

Media and Design

Architecture

Drone Cinematography

English for Speakers of Other Language ( ESOL)

Film Making

Journalism

UX/UI Design

Web Development

Writing for College

Datorită unicității acestor programe și a numărului limitat de locuri,  înscrierile trebuie efectuate cat mai din timp.

Contact HighEdu

Dacă vrei să beneficiezi de consultanță educațională personalizată, contactează-ne acum!

Strada: Aurel Vlaicu, Nr. 20
Sector 2, Bucuresti
Romania

+40729600287
+40722756465
contact@highedu.ro

Social Info

Aplică

Ce spun participanții în program?

„Cursul de Medicină mi-a permis să învăț  mai multe despre ceea ce iubesc și vreau să fac pentru tot restul vieții. Prin activitățile practice m-am putut simți ca un adevărat medic. Am întâlnit oameni minunați aici, acele 12 zile vor rămâne pentru totdeauna în inima mea.”

Emily M

„Am învățat atât de multe și am avut un timp minunat scufundându-mă în programul academic. Mi s-au prezentat multe oportunități uimitoare la care nu aș fi fost niciodată expus dacă nu ar fi fost Summer Springboard. Nu în ultimul rând, mi-am făcut prieteni pe viață. Îi datorez mult acestui program. Vă mulțumim pentru aceste oportunități extraordinare.”

Luke W
Sample Position

„Mi-a plăcut structura programului și câtă libertate am primit în timp ce mi se preda. Acest program m-a făcut cu adevărat să mă gândesc la viitor și să aflu încotro să mă îndrept. Cursul de inginerie a fost foarte informativ și educativ; mi-a oferit cunoștințele pe care le voi păstra până la facultate și mai departe în viață.”

Felipe M
De ce SpringBoard?
Cum se desfasoara?
Costuri
Condiții de înscriere

De ce sa alegi scoala de vara Springboard?

Summer Springboard oferă programe preuniversitare unice concepute și susținute de profesorii celor mai renumite și competitive universități din Statele Unite Yale, UC Berkeley, Georgetown, MIT, San Diego, New York, UCLA.

 • Timp de 2 săptămâni
 • Alegi din 25 de domenii diferite de interes  
 • 7 Universități de Top în USA: Yale | UC Berkeley | Georgetown | New York | Boston | UCLA | San Diego
 • Ai opțiuni online și în campus

Cursuri în campus 

 • Residential $5,198-$5,498
 • Include – 2 săptămâni cursuri, cazare, masă, excursii, workshopuri de dezvoltare personală 
 • Nu include: deplasarea, asigurarea de călătorie și taxa de viză

Cursuri online $1,495

 • 3 ore zilnic timp de 2 saptamani

Cursuri gimnaziu

 • Campus: $5,498
 • Online: $795
 1. Nivel B2 al limbii engleze – opțional poți prezenta un certificat de limbă engleză recunoscut de TOEFL, Cambridge, SAT 
 2. Faci un eseu și răspunzi la câteva întrebări 
 3. Semnezi contractul de studii

De ce merită să te înscrii la o Școală Academică de Vară?

Poți dobândi abilitățile și experiențele pe care colegiile și angajatorii le caută: abilități de comunicare, abilități de gândire critică și dedicare pentru anumite subiecte.

Urmezi cursuri specifice domeniului de studiu viitor

Tematica cursurilor de vară este complet diferită de cursurile pe care le regăsești în programa școlară. Cursurile au un subiect foarte bine definit și sunt structurate astfel încât să îți ofere o introspecție în subiectul tău de interes. Îți poți da astfel seama dacă ai ales domeniul corect sau trebuie să explorezi în continuare. 

Iti dezvolți un network de calitate

Ești înconjurat de profesori și profesioniști carismatici, pasionați de subiectul ales și beneficiezi de un grup restrâns de colegi care au aceeași pasiune ca și tine pentru domeniul ales.

Îți îmbunătățești CV-ul

Fiind o activitate extracurriculară, îți demonstrează nivelul de devotament față de dezvoltarea personală, disponibilitatea de a învăța mai mult și de a fi proactiv. Iar asta impresionează întotdeauna comisia de admitere sau un angajator. Aplicația ta se va evidenția și va fi considerată de top.

Te pregătești pentru facultate

Aceste cursuri te pot ajuta să anticipezi cum ar fi cursurile de la facultate, ce înseamnă să utilizezi limba engleza în scop academic, ce așteptări au profesorii de la viitorii studenți, astfel încât atunci când o începi studiile universitare să te adaptezi rapid, să fii mai pregătit și mai încrezător.

Îți crești încrederea de sine

Experiența internațională pe termen scurt te poate forța să-ți valorifici adevăratul potențial, și să pornești cu încredere în drumul vieții după liceu.

Îți îmbunătățești abilitățile lingvistice

Înveți anumite expresii academice și îți extinzi vocabularul într-o limbă de circulație internațională, îmbunătățindu-ți abilitățile de comunicare verbală și scrisă.

 

Înveți să înveți

Școlile de vară pun accentul pe dezvoltarea abilităților și încurajează curiozitatea, creativitatea și încrederea în sine.

Îți faci prieteni noi

Mediul de studiu primitor și extrem de dinamic tipic unei școli de vară este ideal pentru a-ți face prieteni, formând o rețea de networking pentru mai târziu. 

Contribuim la educatia tinerilor din Romania si le schimbam vietile prin servicii de consiliere educationala personalizata.

Contact