Consiliere Admitere Licee

Consiliere Admitere Liceu

Ce presupune colaborarea cu noi?

Dacă vrei să aplici la liceu, este foarte important să întrunești condițiile de admitere specifice și totodată să ai abilitățile, aptitudinile și life skills necesare să faci performanță într-un sistem de învățământ cu totul nou. 

High Edu te susține în acest proces de aplicare de la A la Z.  Mai mult, în stare non pandemică, ne ocupăm să stabilim vizite la liceele alese, Open Days sau vizite dedicate, ca să te familiarizezi cu facilitățile liceelor, spațiile de cazare, dacă este cazul, vibe-ul orașului și să iei cea mai bună decizie. 

Consultanță personalizată

Îți oferim un pachet de consultanță educațională care răspunde la întrebările tale legate de admitere prin acțiuni concrete. 

Programe Extracurriculare

Avem cunoștințe despre cele mai bune programe de internship locale și internaționale, programe academice de vară etc.  

Echipa cu experiență

Consilierii noștri sunt acreditați ANC și au o vastă experiență în toate procesele de resurse umane. 

Procesul High Edu

1

Stabilirea domeniilor tale de interes

Avem o primă ședință de cunoaștere după care este nevoie să completezi cele doua teste High Edu. Urmează o ședință de feedback în care vei completa un Plan de Carieră pe care îl vom discuta împreună. Vom contura împreună pașii pe care trebui să îi faci într-un Plan de Acțiune și încheiem această etapă cu validarea acestuia din urmă.

2

Explorarea domeniilor tale de interes

Te ghidăm să înțelegi ce specializări poți alege, ce vei învăța în cei 4 ani de liceu. De asemenea, îți propunem diverse acțiuni și activități extracurriculare care să te ajute să înțelegi mai bine currricula, dar și să-ți dezvolți abilitățile mai ușor într-un sistem de învățământ diferit.

3

Alegerea Liceului

Scanăm posibilele programe de studiu și ne focusăm pe înțelegerea sistemului de învățământ. Comparăm programele, criteriile de evaluare și definitivăm o listă scurtă pentru a avea o imagine completă.

4

Aplicarea la Liceele alese

Te familiarizezi cu procesul de aplicare, cu criteriile de admitere, termenele limită de aplicație și stabilim un calendar de lucru pentru a finaliza toate documentele necesare. 

5

Gestionarea aplicației

Suntem alături de tine în tot procesul de Admitere, deoarece unele Licee solicită o serie de teste suplimentare, interviuri, portofolii. Monitorizam stadiul aplicațiilor, răspunsurile Liceelor și termenele limită de confirmare.

Bine de știut...

Pachetul de Consultanță Admitere poate fi configurat după nevoile tale. Dacă ai trecut deja prin câteva etape ale procesului descris mai sus și nu ai nevoie să parcurgi toți pașii, ne adaptăm cerințelor tale și îți facem o ofertă personalizată. 

Contact