Programe de pregătire

Mărește-ți șansele de admitere cu programele și cursurile propuse de High Edu în funcție de personalitatea și interesele tale. Indiferent că ai nevoie de pregatire la mate și română, vrei să aplici la Oxford, Ivy League sau pur și simplu vrei să obții certificări (IELTS, CAE, SAT, ACT), să aplici la o facultate vocațională și să îți prezinți cel mai bun portofoliu, îți recomandăm cele mai bune cursuri și specialiști din domeniu.

Aplică oriunde în lume cu High Edu

PERSONALIZARE

Totul începe cu o ședință gratuită în care descoperim planurile tale și analizăm opțiunile de studii în funcție de personalitatea ta. Apoi suntem alături de tine non-stop până apeși pe butonul Submit Application.

FLEXIBILITATEA

Ai o întrebare care arde și nu suntem la birou? Poți să ne suni. Ești disponibil doar în weekend? Nici o problemă. Călătoria ta poate fi un proces mai îndelungat, însă suntem la dispoziția ta să ți-o facem mai ușoară. Durata estimată a procesului de consiliere este intre 2 luni pana la 2 ani.

RESPONSABILITATEA

Suntem conștienți că un simplu test este doar o scanare a situației tale actuale și nu îți propune niciun plan pentru viitor. De aceea, îți oferim un pachet complet de consultanță educațională care conține 7 acțiuni concrete și îți aduce claritate.

EXPERIENȚA

Construim și implementăm strategii de dezvoltare profesională și personală de peste 20 de ani. Avem peste 2.500 de legături în companii de top și cunoaștem cele mai inovative programe de dezvoltare pentru tineri. Te ajutăm să studiezi chiar și în destinațiile mai puțin populare.

SOLICITĂ O OFERTĂ DE CONSILIERE

Te ajutăm să te dezvolți, să crești și să devii

Nu lăsa anii tinereții să treacă fără să călătorești și să studiezi în străinătate. Te ajutăm să-ți consolidezi educația și să-ți atingi potențialul maxim prin cele mai potrivite programe de studiu.
Contactează-ne acum!

Rămâi în Contact!

Înscrie-te și descarcă ebook-ul

5 lucruri la care să fii atent înainte să-ți alegi universitatea din străinătate
Please install and activate the "Newsletter" plugin to show the form.

Prin abonare ești de acord cu politica de confidențialitate.

Contact