Un spațiu Creativ de Educație

HighEdu Academy

De 20 de ani susținem training-uri și workshop-uri care au schimbat direcția de viață a tinerilor cu care am lucrat. Datorită faptului că activăm și în resurse umane, cunoaștem foarte bine competențele pe care companiile le așteaptă de la viitorii angajați și îți propunem programe de dezvoltare customizate pe nevoile lor și aliniate cu talentele tale.

Te ajutăm să te dezvolți, să crești și să devii mai bun

Workshop - Primii pași spre viitor

workshop de informare pentru elevi, părinți și profesori

Workshop - Personal Branding

Cine sunt eu cel autentic?

Workshop - Întocmirea CV-ului de la A la Z

cum întocmesc un CV care va fi citit și nu doar scanat

Workshop - Simulare interviu admitere

Ce să spun și ce să nu spun?
admitere Cambridge University, admitere universitate internationala, student international

Skill-uri aplicabile de care ai nevoie

Evită să pierzi timp, bani și energie cu ajutorul soluțiilor din aceste cursuri și webinarii. Accesează chiar de acum experiența trainerilor și consultanților noștri educaționali, care te vor ajuta să identifici cele mai mari provocări din educația sau din cariera ta din acest moment și să scrii o aplicație cu succes. Aceste cursuri te vor scăpa de griji și de sutele de „întrebări fără răspuns” pe care le ai în carieră sau în parcursul tău educațional.

 

 

Aspecte importante înainte să aplici

Trainerii și consultanții noștri îți dezvăluie în workshop-uri procesele practice de la A la Z ca să înveți cum să-ți dezvolți brandul personal, cum să-ți scrii CV-ul ca și să atragi atenția în primele secunde, cum să scrii o scrisoare de motivație completă cu 100%  șanse de reușită, cum sa prezinti lucrările științifice în MOffice, care sunt întrebările cele mai comune de la interviul de admitere și multe altele. Fiecare curs, workshop sau webinar este gândit în așa fel încât să rezolve în mod concret problemele pe care le întâmpini și totodată să îți ofere soluțiile necesare pentru a le rezolva, fără să ai bătăi de cap.

Te ajutăm să obții mai mult decât o diplomă

Completeaza formularul de mai jos si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti decide viitorul. Suntem aici pentru tine. 

Contact