Consiliere Admitere Universități

Consiliere Admitere Universități

Ce presupune colaborarea cu noi?

Fie că vrei să aplici la o Universitate în străinătate sau să rămâi în România, este foarte important să întrunești condițiile de admitere specifice și totodată să ai abilitățile, aptitudinile și life skills necesare să faci performanță unui sistem de învățământ cu totul nou. 

High Edu te susține în acest proces de aplicare de la A la Z.  Mai mult, în stare non pandemică ne ocupăm să stabilim vizite la universitățile alese, Open Days sau vizite dedicate, ca să te familiarizezi cu facilitățile universităților, spațiile de cazare, vibe-ul orașului și să iei cea mai bună decizie. 

Consultanță personalizată

Îți oferim un pachet de consultanță educațională care conține acțiuni concrete și îți aduce claritate.

Programe Extracurriculare

Cunoaștem cele mai bune programe de internship locale și internaționale, programe academice de vară etc.  

Contacte peste tot în lume

Suntem în contact direct cu peste 2500 de Universități, iar studenții noștri sunt admiși în proporție de 99%.

Echipa cu experiență

Consilierii noștri sunt acreditați ANC și au o vastă experiență în toate procesele de resurse umane. 

Procesul High Edu

1

Stabilirea domeniilor tale de interes

Avem o prima ședință de cunoaștere după care faci cele doua teste High Edu. Urmează o ședință de feedback în care vei completa un Plan de Carieră, după care îș vom discuta. Vom contura împreună pașii pe care trebui să îî faci într-un Plan de Actiune și încheiem aceata etapaă cu validarea Planului de Acțiune.

2

Explorarea domeniilor tale de interes

Te ghidăm să înțelegi ce specializari poți alege, care sunt ariile în care poți începe activitatea profesională, ce vei învăța în cei 3 ani de licență. De asemenea, îți propunem diverse acțiuni și activitati extracurriculare care să te ajute să înțelegi mai bine currricula, dar și să-ți dezvolți abilitățile mai ușor într-un sistem de învățământ diferit.

3

Alegerea Universității și țara de studiu

Scanăm posibilele programe de studiu și ne focusăm pe întelegerea sisemului de învățământ din țările de interes. Comparăm programele, criteriile de evaluare și definitivăm o listă scurtă.  Stabilim întâlniri cu profesori de la Universități, cu foști și actuali studenți români și straini  pentru a avea o imagine completă.

4

Aplicarea la Universitățile alese

Te familiarizezi cu procesul de aplicare, cu criteriile de admitere, termenele limită de aplicație și stabilim un calendar de lucru pentru a finaliza toate documentele necesare. Apoi facem un brainstorming împreună și întocmim scrisoarea de motivație la care adaugăm specificatiile universităților (nr. de cuvinte, tema, etc.)

5

Gestionarea aplicației

Suntem alături de tine în tot procesul de Admitere, deoarece unele Universități solicită o serie de teste suplimentare, interviuri, portofolii. Monitorizam stadiul aplicațiilor, răspunsurile Universităților și termenele limită de confirmare. Te ajutăm să te decizi și demarăm procedurile administrative  (cazare, ajutorul financiar și documentația de plecare).

6

On-boarding

În această etapă, suntem alături de studenți și familie pentru a ne asigura că au ajuns, s-au cazat, au definitivat înscrierea la Universitate, s-au adaptat cu sistemele de intranet al Universității, au înteles programul cursurilor și cum vor fi evaluate, au aflat și de activitățile extracurriculare și sunt fericiți și mulțumiți. 

Bine de știut...

Pachetul de Consultanță Admitere poate fi configurat după nevoile tale. Dacă ai trecut deja prin câteva etape ale procesului descris mai sus și nu ai nevoie să parcurgi toți pașii, ne adaptăm cerințelor tale și îți facem o ofertă personalizată. 

Timeline

  Cum să-ți planifici studiile? Decision
Early Decision 1 cu 2 ani înainte de Admitere December 15
Early Decision 2 cu un an înainte de Admitere February 15
Regular Decision cu 6 luni înainte de Admitere April 1
Contact