Totul a început acum 5 ani.

Sorina, fondatoarea companiei a vrut să-și trimită fiica la studii în străinătate, însă nu a găsit nici un sprijin pe piață. Ajunsă la un birou de consiliere educațională, a fost surprinsă să constate că știe mai multe informații decât domnișoara de la ghișeu.

Așa s-a născut High Edu.

Miile de ore petrecute pentru cercetare, evaluare amănunƫită, compararea programelor de studii, vizite la şcoli şi universităƫi, participarea la târgurile educaƫionale de prestigiu, au determinat-o să împărtășească expertiza acumulată şi să susƫină şi alƫi tineri în procesul educaƫional. În misiunea ei, i s-au alăturat alți trei consultanƫi educaƫionali acreditaƫi.

Ne bucurăm să facem cunoștință aici, pe website!

Sorina Enachiuc

Counseling Education Fairy

Îți evaluez abilitățile, talentele și interesele naturale și apoi creăm împreună un plan personalizat de carieră. Iau de pe umerii tăi birocrația și te ghidez prin acest proces obositor. Mai mult, îți ofer cele mai noi informații despre cazare, posibilități de transport, asigurare de călătorie, estimări financiare, astfel încât tranziția ta la noul sistem de învățământ să fie cât mai ușoară. 

Nona Colfescu

Counseling Education Fairy

Te ajut să înțelegi domeniul de studiu care ți se potrivește cel mai bine și analizăm împreună ofertele de studiu ale instituțiilor din întreaga lume. Mă asigur că dosarul tău de candidatură este complet, te ajut să îți scrii scrisoarea de intenție și te ghidez în tot procesul de înscriere astfel încât să nu te pierzi în detalii. Tranziția ta către un nou sistem de învățământ va fi mai ușoară decât îți imaginezi. 

Octavia Niekoop

Training Fairy

De cele mai multe ori, ca să fii admis la universitățile de prestigiu, ai nevoie de o pregătire suplimentară și de training pentru diferite certificări internaționale. Te ajut să îți obții certificările necesare admiterii la facultate. Mă asigur că ești bine pregătit pentru mediul academic și competiția ta nu îți va ridica probleme. 

Schimbăm viețile tinerilor din România prin servicii de consultanță educațională personalizată.

Te sprijinim să-ți construiești un viitor mai aproape de cine ești tu, cu adevărat. Avem certitudinea că un plan de studii și o carieră de succes nu se construiesc din voia întâmplării.

Nu ne trezim peste noapte și ne dăm seama că vrem să fim arhitecți, doctori sau fotografi. Salturile în educație și în carieră nu se fac peste noapte, fără o direcție precisă și fără să iei o serie de decizii bine calculate.

Prima decizie este să te cunoști pe tine însuți în profunzime.

Suntem aici ca să îți descoperi sclipirea din ochi.
Să radiezi atunci când mergi la facultate.
Să fii împăcat cu cariera pe care ți-ai ales-o.
Și mai ales, să te bucuri de procesul educației continue, indiferent de vârstă.

Ce face diferența pentru clienții noștri? 
Mixul unic de domenii în care suntem pregătite

1

Consiliere Educațională Personalizată

Suntem consilieri vocaƫionali şi de orientare profesională acreditaƫi ANC cu o vastă experienƫă atât în consultanƫă, cât şi în business. În plus, suntem membrii în Asociații Educaționale Internaționale cu peste 2.500 de legături în companii de top și cunoaștem cele mai inovative programe de dezvoltare pentru tineri.

2

Business și consultanță

Avem o experiență de peste 20 de ani în implementarea programelor de training, recrutare și dezvoltare de personal. Am ajutat zeci de afaceri să-și găsească oamenii potriviți, printre cei mai populari fiind KPMG, Baumax, Petrom, Distrigaz Sud, Apa Nova, Elit. Știm ce își doresc companiile de la viitorii angajați și propunem elevilor programe de dezvoltare customizate pe nevoile lor.

3

Psihologie și resurse umane

Lucram zilnic cu peste x studenți, elevi și adulƫi pasionaƫi de educaƫie continuă. Pentru asta folosim metode acreditate de Asociatia Psihologilor din România și alte metodologii testate și de renume. Interpretam testele în mod profesionist, corelam rezultatele rapoartelor și oferim exemple de meserii concrete, exact pe personalitatea studentului.

Ce spun studenții noștri?

High Edu a facut procesul de selecție și aplicare facil și accesibil. Am aflat informații despre universități care nu se aflau pe site-urile de prezentare și am fost încurajată să mă conectez cu alți studenți de la facultatile alese. Multumesc pentru că m-ați sprijinit în acest moment important al educației mele. 

Teodora Strugaru
University College London, specializarea Politics Sociology and East European Studies

High Edu m-a ajutat să-mi dau seama ce îmi place să fac și mi-a oferit mai multe detalii despre diferite facultăți. Mai mult, mi-a urmărit progresul în detaliu și m-a ajutat la fiecare pas în procesul de aplicare la facultate. Au fost un real sprijin și mi-au scutit nenumărate ore de research pe cont propriu. 

Razvan Pop
Modul University Vienna, specializarea Tourism Management

Am știut că sunt pe mâini sigure de la prima întâlnire. Am avut de a face cu un ton cald și placut, dar extrem de stăpân pe informațiile oferite. Îndrumarea Sorinei, cea care mi-a fost mereu alături în tot acest parcurs către facultatea dorită, a contat enorm pentru succesul meu. Mulțumesc, High Edu!

Ana Scanteianu
City University of London, specializarea Media, Communication and Sociology

Te ajutăm să obții mai mult decât o diplomă

Completeaza formularul de mai jos si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti decide viitorul. Suntem aici pentru tine. 

Contact