Echipa noastră este formată din consilieri vocaƫionali şi de orientare profesională acreditaƫi ANC şi formatori acreditaƫi ANC cu o vastă experienƫă atât în  consultanƫă  cât şi în  business.

Experienƫa de peste 20 de ani în conceperea şi implementarea programelor de training, recrutare, dezvoltare de personal, programe de internship ş induction a consultanƫilor noştri stă la baza serviciilor complete oferite, servicii care îi ajută pe elevi, studenƫi, adulƫi şi profesionişti să acceseze experienƫe de studiu în străinătate.

Suntem pasionaƫi de educaƫie, motiv pentru care suntem prezenƫi la nivel global având contacte cu şcoli, universităƫi de prestigiu şi instituƫii educaƫionale din întreaga lume, funcƫionând la toate nivelurile de învăƫământ, de la gimnaziu- liceu la studii postuniversitare.

Oferim elevilor, studenƫilor,  adulƫilor şi profesioniştilor servicii complete de consiliere, pornind de la instrumentele care îi ajută să descopere interesele, personalitatea şi aptitudinile, până la alegerea celui mai potrivit program de educaƫie. Suntem responsabili pentru fiecare aplicant, urmărind evoluƫia lui şi rămânem în contact pe tot parcursul studiilor, astfel încât să îi fim alături pentru a-şi atinge obiectivele educaƫionale.

Înƫelegem foarte bine ce înseamnă a aplica la studii în străinătate, fiind un process stresant care necesită foarte mult timp, de aceea venim în sprijinul aplicanƫilor cu expertiza noastră, îi ajutăm să economisească timp şi efort în găsirea cursului, instituƫiei de învăƫământ sau destinaƫiei potrivite şi îi asistăm în toƫi paşii procesului de aplicare.

This post is also available in: Engleză