Povestea Noastră

Totul a început acum 5 ani, când Sorina, fondatoarea companiei a vrut să-și trimită fiica la studii în străinătate, însă nu a găsit nici un sprijin pe piață. Ajunsă la un birou de consiliere educațională, a fost surprinsă să constate că știe mai multe informații decât domnișoara de la ghișeu.

Așa s-a născut HighEdu.

Miile de ore petrecute pentru cercetare, evaluare amănunƫită, compararea programelor de studii, vizite la şcoli şi universităƫi, participarea la târgurile educaƫionale de prestigiu, au determinat-o să împărtășească expertiza acumulată şi să susƫină şi alƫi tineri în procesul educaƫional. În misiunea ei, i s-au alăturat alți trei consultanƫi educaƫionali acreditaƫi.

Ne bucurăm să facem cunoștință aici, pe website!

Sorina Enachiuc

Education Fairy

Îți evaluez abilitățile, talentele naturale și interesele apoi creăm împreună un plan de carieră personalizat. Te ajut să înțelegi ce domeniu de studiu ți se potrivește în funcție de personalitatea ta și apoi analizăm ofertele de studiu ale instituțiilor de învățământ din întreaga lume.

Nona Colfescu

Paperwork Fairy

Iau de pe umerii tăi partea birocratică. Mă asigur că dosarul tău de candidatură este complet și că îndeplinești toate condițiile pentru Universitatea aleasă. Te ajut să-ți scrii scrisoarea de motivație și te ghidez în procesul de aplicație astfel încât să nu omiți nici un detaliu.

Octavia Niekoop

Training Fairy

Te ghidez cu tot ce ține de planningul călătoriei. Îți ofer cele mai actuale informații despre cazare, posibilități de transport, asigurarea de călătorie, buget, estimări financiare, pentru ca trecerea ta la un nou sistem de învățământ să fie cât mai ușoară.

Contribuim la educația tinerilor din România și le schimbăm viețile prin servicii de consultanță educațională personalizată

Te sprijinim să-ți construiești un viitor mai aproape de cine ești tu, cu adevărat.
Avem certitudinea că un plan de studii și o carieră de succes nu se construiesc din voia întâmplării.
Nu ne trezim peste noapte și ne dăm seama că vrem să fim arhitecți, doctori sau fotografi.
Salturile în educație și în carieră nu se fac peste noapte, fără o direcție precisă și fără să iei o serie de decizii bine calculate.
Prima decizie este să te cunoști pe tine însuți în profunzime.
Suntem aici ca să îți descoperi sclipirea din ochi.
Să radiezi atunci când mergi la facultate.
Să fii împăcat cu cariera pe care ți-ai ales-o.
Și mai ales, să te bucuri de procesul educației continue, indiferent de vârstă.

Ce credem că face diferența pentru clienții noștri
este mixul unic de domenii în care suntem pregătiți

1

Consiliere Educațională Personalizată

Suntem consilieri vocaƫionali şi de orientare profesională acreditaƫi ANC cu o vastă experienƫă atât în consultanƫă, cât şi în business. În plus, suntem membrii în Asociații Educaționale Internaționale cu peste 2.500 de legături în companii de top și cunoaștem cele mai inovative programe de dezvoltare pentru tineri.

2

Business și consultanță

Avem o experiență de peste 20 de ani în implementarea programelor de training, recrutare și dezvoltare de personal. Am ajutat zeci de afaceri să-și găsească oamenii potriviți, printre cei mai populari fiind KPMG, Baumax, Petrom, Distrigaz Sud, Apa Nova, Elit. Cunoaștem foarte bine competențele pe care companiile le așteaptă de la viitorii angajați și propunem elevilor programe de dezvoltare customizate pe nevoile lor.

3

Psihologie și resurse umane

Lucram zilnic cu peste x studenți, elevi și adulƫi pasionaƫi de educaƫie continuă. Pentru asta folosim metode acreditate de Asociatia Psihologilor din România și alte metodologii testate și de renume. Interpretam testele în mod profesionist, corelam rezultatele rapoartelor și oferim exemple de meserii concrete, exact pe personalitatea studentului.

Ce spun studenții noștri?

Inițial am vrut să aplic pentru Politică și Relații Internaționale, însă la sfârșitul procesului de consiliere cu echipa HighEdu am descoperit că Media Production este domeniul meu preferat. HighEdu m-a ajutat….

Student
Media Production

Oscilam între Chimie și Computer Science, însă datorită procesului de consiliere de la HighEdu am ales Computer Science. Echipa m-a ajutat sa….

Student
Computer Science

Am vrut să aplic la Istorie sau Resurse Umane, dar în urma ședințelor cu HighEdu am descoperit că Dreptul și Relațiile Internaționale sunt domeniile de mele de interes. Multumesc HighEdu pentru….

Student
Drept și Relații Internaționale

Te ajutăm să obții mai mult decât o diplomă

Completeaza formularul de mai jos si vei primi toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti decide viitorul. Suntem aici pentru tine. 

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru furnizarea serviciilor oferite de HighEdu, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.