Un spațiu Creativ de Educație

HighEdu Academy

De 20 de ani susținem training-uri și workshop-uri care au schimbat direcția de viață a tinerilor cu care am lucrat.

Datorită faptului că activăm și în Resurse Umane, cunoaștem foarte bine competențele pe care companiile le așteaptă de la viitorii angajați și îți propunem programe de dezvoltare customizate pe nevoile lor și aliniate cu talentele tale.

Te ajutăm să te Dezvolți, să Crești și să Devii

Primii pași spre viitor - workshop de informare pentru elevi, părinți și profesori

Personal branding - Cine sunt eu cel autentic?

Consultanță pentru întocmirea CV-ului

Simulare interviu - Ce să spun și ce să nu spun?

Skill-uri Aplicabile de care ai Nevoie

Evită să pierzi timp, bani și energie cu ajutorul soluțiilor din aceste cursuri și webinarii. Accesează chiar de acum experiența trainerilor și consultanților noștri educaționali, care te vor ajuta să identifici cele mai mari provocări din educația sau din cariera ta din acest moment și să scrii o aplicație cu succes. Aceste cursuri te vor scăpa de griji și de sutele de „întrebări fără răspuns” pe care le ai în carieră sau în parcursul tău educațional.

Cele mai Importante Aspecte Înainte să Aplici la o Universitate

Trainerii și consultanții noștri îți dezvăluie în workshop-uri procesele practice de la A la Z ca să înveți cum să-ți dezvolți brandul personal, cum să-ți scrii CV-ul ca și să atragi atenția în primele secunde, cum să scrii o scrisoare de motivație completă cu 100%  șanse de reușită, cum sa prezinti lucrările științifice în MOffice, care sunt întrebările cele mai comune de la interviul de admitere și multe altele. Fiecare curs, workshop sau webinar este gândit în așa fel încât să rezolve în mod concret problemele pe care le întâmpini și totodată să îți ofere soluțiile necesare pentru a le rezolva, fără să ai bătăi de cap.

Te ajutăm să te Dezvolți, să Crești și să Devii

Nu lăsa anii tinereții să treacă fără să călătorești și să studiezi în străinătate. Te ajutăm să-ți consolidezi educația și să-ți atingi potențialul maxim prin cele mai potrivite programe de studiu.
Contactează-ne acum! contact@highedu.ro sau completând formularul.

Please install and activate the "Contact form 7" plugin to show the contact form.

Rămâi în Contact!

Înscrie-te și descarcă ebook-ul

5 lucruri la care să fii atent înainte să-ți alegi universitatea din străinătate

Prin abonare ești de acord cu politica de confidențialitate.