Contactează-ne!

Ne bucurăm că te afli aici

Contactează HighEdu

Dacă vrei să beneficiezi de consultanță educațională personalizată sau pur și simplu vrei să ne saluți, contactează-ne acum!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru furnizarea serviciilor oferite de HighEdu, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

Adresa

Strada: Aurel Vlaicu, Nr. 20
Sector 2, Bucuresti
Romania

  • contact@highedu.ro
  • +40729600287
  • +40722756465

Ne bucurăm să facem cunoștință aici, pe website!

Sorina Enachiuc

Education Fairy

Îți evaluez abilitățile, talentele naturale și interesele apoi creăm împreună un plan de carieră personalizat. Te ajut să înțelegi ce domeniu de studiu ți se potrivește în funcție de personalitatea ta și apoi analizăm ofertele de studiu ale instituțiilor de învățământ din întreaga lume.

Nona Colfescu

Paperwork Fairy

Iau de pe umerii tăi partea birocratică. Mă asigur că dosarul tău de candidatură este complet și că îndeplinești toate condițiile pentru Universitatea aleasă. Te ajut să-ți scrii scrisoarea de motivație și te ghidez în procesul de aplicație astfel încât să nu omiți nici un detaliu.

Octavia

Traveling Fairy

Te ghidez cu tot ce ține de planningul călătoriei. Îți ofer cele mai actuale informații despre cazare, posibilități de transport, asigurarea de călătorie, buget, estimări financiare, pentru ca trecerea ta la un nou sistem de învățământ să fie cât mai ușoară.