Contactează-ne!

Ne bucurăm că te afli aici

Contactează High Edu

Dacă vrei să beneficiezi de consultanță educațională personalizată sau pur și simplu vrei să ne saluți, contactează-ne acum!

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale pentru furnizarea serviciilor oferite de HighEdu, in conformitate cu prevederile legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare.

Adresa

Strada: Aurel Vlaicu, Nr. 20
Sector 2, Bucuresti
Romania

  • contact@highedu.ro
  • +40729600287
  • +40722756465

Ne bucurăm să facem cunoștință aici, pe website!

Sorina Enachiuc

Counseling Education Fairy

Îți evaluez abilitățile, talentele și interesele naturale și apoi creăm împreună un plan personalizat de carieră. Iau de pe umerii tăi birocrația și te ghidez prin acest proces obositor. Mai mult, îți ofer cele mai noi informații despre cazare, posibilități de transport, asigurare de călătorie, estimări financiare, astfel încât tranziția ta la noul sistem de învățământ să fie cât mai ușoară. 

Nona Colfescu

Counseling Education Fairy

Te ajut să înțelegi domeniul de studiu care ți se potrivește cel mai bine și analizăm împreună ofertele de studiu ale instituțiilor din întreaga lume. Mă asigur că dosarul tău de candidatură este complet, te ajut să îți scrii scrisoarea de intenție și te ghidez în tot procesul de înscriere astfel încât să nu te pierzi în detalii. Tranziția ta către un nou sistem de învățământ va fi mai ușoară decât îți imaginezi. 

Octavia Niekoop

Training Fairy

De cele mai multe ori, ca să fii admis la universitățile de prestigiu, ai nevoie de o pregătire suplimentară și de training pentru diferite certificări internaționale. Te ajut să îți obții certificările necesare admiterii la facultate. Mă asigur că ești bine pregătit pentru mediul academic și competiția ta nu îți va ridica probleme.