The League of Crafty Educators

High Edu organizează trimestrial sesiuni și seminarii pentru profesori de engleză și de alte discipline, atât din învățământul de stat cât și cel privat, pentru a fi la curent cu ultimele tendințe în educație, cu nouă tehnologie de predare, având permanent invitați români sau străini, pentru a fi permanent informați și a avea acces la tehnici și metode educaționale moderne.

Prima ediție, care a avut loc pe 17 martie 2018, seminar și work-shop cu profesorii de engleză și care l-a avut invitat special pe Nick Ady – reprezentant King’s Education London UK. Acesta a vorbit profesorilor despre “Critical Thinking” și totodată a prezentat oferta de programe educaționale de vara și tabere internaționale organizate în campusurile King’s College de pe tot teritoriul Marii Britanii.

A două ediție din 5 mai 2018 a adus în atenția profesorilor și a formatorilor noutățile IT din domeniul educațional, un soft pentru tablele inteligente ce ajută profesorii să face orele de curs mai interesante și cu informații utile pentru elevi, folosind baze de date și design atractiv.

După primele două sesiuni de success, care au avut loc în martie și mai, va așteptăm în septembrie la o nouă întâlnire cu alte subiecte interesante pentru educatori.


20 si 21 martie 2018

University of Law UK a fost invitată în România prin reprezentanta sa, să prezinte oferta educațională a universității și noile programe pentru 2018-2019. În acest sens, au avut loc seminarele de la Universitatea București – Facultatea de Drept și de la Liceul Spiru Haret București.


12-14 iunie 2018

Canterbury Christ Church University a acceptat invitația High Edu în București și reprezentantul acesteia a ținut 2 seminarii la Colegiul Național I.L. Caragiale și la Colegiul Național Spiru Haret, pentru a explică elevilor care vor să aplice la studii universitare în UK ce înseamnă viața de student în UK, programul de studii, posibilități de finanțare și job-uri part-time, precum și cum să aplici și cum să te prezinți la un interviu pentru o mai mare rată de succes și acceptare.


12 Iulie 2018

Reprezentantul London South Bank University – a susținut un work-shop în București, expunând tinerilor candidați la o universitate din străinătate cum se face o aplicație imbatabilă, precum și despre cerințele universităților de prestigiu și așteptările lor de la un aplicant. 


15 Iulie 2018

Reprezentanta pentru Europa a University of Law UK a susținut un work-shop în București despre posibilitățile educaționale în domeniul dreptului și business-ului, vorbind tinerilor despre programele undergraduate și de master oferite de universitate și oportunitățile de finanțare a studiilor.


8-10 septembrie 2018

High Edu participa la ICEF Higher Education Workshop la Geneva, întrunire educațională ce permite întâlnirea între instituții de învățământ din întreagă lume și consultanții educaționali internaționali. Prin crearea de noi parteneriate, High Edu poate lărgi gama de domenii, țări și instituții academice din portofoliu.


4-6 noiembrie 2018

Prin participarea la ICEF Berlin Workshop – Global Workshops, High Edu își lărgește portofoliu cu noi instituții de învățământ la nivel internațional, de la boarding schools la universități și cursuri de vară, pentru programe academice noi și domenii de interes pentru tinerii români.

This post is also available in: Engleză